O casa cu doua etaje si soclu prevazuta pentru o familie din 3 - 5 membri. Incaperile tehnice si menajere sint situate in soclu. La primul etaj este situata bucataria si salonul spatios. Prezenta bovindoului si semineului in salon precum si a bovindoului in bucatarie creeaza o atmosfera confortabila. Salonul de la primul etaj va fi utilizat de catre proprietari individual. La etajul doi in jurul holului, situat in centrul casei, sint situate trei dormitoare, biroul si baia . Unul dintre dormitoare are iesire la balcon.

 

Sprafata totala - 281.8 m 2 . Suprafata locativa- 138.2 m 2 . Garaj - este. O vila in doua etaje prevazuta pentru un trai confortabil pentru o familie din 3 membri. Prelucrarea cu grija a fatadelor la fel ca si palnificarea interioara si incaperilor va satisface cele mai minutioase cerinte ale proprietarilor. Fatuiala inalta a soclului in forma de cotlon cu arcada la intrarea in vila cu piatra naturala va reda exteriorului vilei monumentalitate si siguranta. Planificarea include toate cele necesare pentru un trai confortabil. Lipsa subsolului permite construirea casei pe terenuri cu un nivel ridicat a apei subterane.

Suprafata totala 436. m 2 . Suprafata locativa - 234.6 m 2 . Garaj - este. Subsol / soclu - este. Vila cu doua etaje si garaj. La subsol este situata sauna, dusul, biliardul, sala de odihna. Primul etaj este divizat in spatiul tehnic si spatiu locativ. La etajul doi sint situate dormitoarele iar la alt nivel biroul spatios cu iesire la camera de billiard. Proiectul prevede constructia vilei pe terenuri cu suprafete plane cu un nivel scazut a apelor subterane.Suplimentar este prevazuta varianta vilei cu marimi mai mici si cu garaj pentru un singur automobil cu planificarea interioara identica.

O vila nu prea mare cu garaj pentru un singur automobil. Deasupra garajului este situata terasa spatioasa. Prezenta in proiect a subsolului prevede constructia vilei pe un teren cu nivelul scazut a apelor subterane. Casa este prevazuta pentru o familie din 4 – 6 membri. Prelucrarea exterioara a fatadelor la fel ca si planificarea interioara redau vilei o atractivitate deosebita.»»»

Vila este prevazuta pentru o familie din 4 – 6 membri. La primul etaj sint situate antreul, baia, salonul, garajul pentru un singur automobil si terasa acoperita cu iesire la gradina. Este prevazuta intrare directa din garaj in vila. La etajul doi sint situate trei dormitoare, biroul si baia. Debaraua situata deasupra garajului va fi folosita de proprietar dupa propria dorinta . In prezentul proiect este posibila construirea subsolului. Tehnologia  constructiei carcasei va permite la economisirea constructiei vilei precum si la intretinerea ei. »»»

Suprafata totala - 278.6 m 2. Suprafata locativa - 152.0 m 2 . Vila cu doua etaje e prevazuta pentru o familie din 4 – 6 membri.  La primul etaj este situat salonul cu semineu, din salon este iesire la terasa. Sufrageria este situata intr-un bovindou de sticla unita cu bucataria. La etajul doi se afla 3 dormitoare, vestiarul si baia. Suplimentar este posibila constructia acestei vile din beton celular.    »»»

Vila este prevazuta pentru o familie din 2 – 3 membri. Planificarea interioara e prevazuta pentru un trai confotabil. Biroul situat la mansarda poate fi folosit de asemenea ca dormitor. Conform proiectului vila poate fi construita pe terenuri cu nivel ridicat a apelor subterane.»»»

Vila planificata pentru un trai confortabil e prevazuta pentru o familie din 3 – 5 membri. Prelucrarea cu grija a detaliilor fatadelor precum si planificarea interioara  va satisface orice cerinte a oricarui proprietar. Garajul este construit pentru un singur automobil de asemnea are intrare directa in vila. Planificarea include toate cele necesare pentr un trai confortabil. Lipsa subsolului permite constructia vilei pe terenuri cu nivel ridicat a apelor subterane.  »»»

Suprafata totala - 267.2 m 2. Suprafata locativa - 136.6 m 2. Garaj – este.  Vila este prevazuta pentru traiul unei familii din 3 – 5 membri. Vila se deosebeste prin arcele de la intrare in vila precum si in garaj. Planificarea vilei este bine gindita si functionala, este divizata in zona tehnica (garajul si cazangeria) si cea locativa. La etajul intii este situat salonul – hol, sufrageria si bucataria. Totodata salonul poate fi in acelas timp si birou sau ca dormitor. La etajul doi se gasesc trei dormitoare, baia. »»»

Vila compacta este prevazuta pentru o familie din 3 – 5 membri. Coloanele de la intrarea principala redau vilei un aspect elegant. In interiorul casei sint deosebit amenajate sufrageria si salonul intr-o incapere in doua niveluri. In toate dormitoarele de la etajul doi sint montate vestiare sau dulapuri. Linga vila este construit garajul pentru un singur automobil. Proiectul prevede constructia vilei din caramida cu strat termoizolant.  »»»

Vila respectiva este prevazuta pentru traiul permanent a unei familii din 4 – 6 membri. Fatadele sint impregnate cu diferite detalii ale decorului indeplinite din caramida pentru fatade. Proiectul  patrat a vilei si impartirea de tip crucificatorie incaperii interioare permit crearea incaperilor de forma patrata, care conform practicii sint mult mai confortabile pentru locuit la fel si pentru amenajarea mobilei. Amplasarea in colt fiecarei incaperi de baza ofera posibilitatea iluminarii din ambele parti a vilei.  »»»

In vila respectiva este marita cazangeria si garajul, datorita carora vila a devenit mai confortabila. Vila este prevazuta pentru o familie din 3 - 5 membri. Prelucrarea cu grija a fatadelor la fel ca si planificarea interioara si incaperilor va satisface cele mai minutioase cerinte ale proprietarilor. Fatuiala inalta a soclului in forma de cotlon cu arcada la intrarea in vila cu piatra naturala va reda exteriorului vilei monumentalitate si siguranta. Planificarea include toate cele necesare pentru un trai consfortabil. Lipsa subsolului permite construirea casei pe terenuri cu un nivel ridicat a apei subterane. »»»

Constructia peretilor exteriori si interiori a acestei vile sint construiti din beton armat turnat in cofraj demontabil, peretii dinafara sint izolati cu polistiren. Astfel de tehnologie permite constructia rapida a unei case rezistente si calduroase economisind resurse la constructia ei. Casa este proiectata pentru traiul unei familii formate din 4 - 5 persoane. Planificarea rationala si compozitia incaperilor sint bine gindite. Despre confortul casei o vorbesc semineele din birou si salon, existenta in dormitorul de la primul etaj a camerei de baie si gradinii de iarna, situate in bovindou. La etajul doi sint proiectate trei dormitoare cu iesire la balcon, precum sis ala sportive din care se poate de urcat in incaperea de sub acoperis din care e posibil de trecut in spatiul locativ situat in turn.

Fatadele caselor se formeaza diferit in dependenta de materiale si metodele de executare precum si de configuratia dificila a dimensiunelor casei. Casa se deosebeste prin planificarea comoda. Chiar daca spatial total nu este atit de mare nu se deosebeste prin nimic de casele cu un spatiu mai mare. Cea mai mare parte a primului etaj – spatiu deschis, include bucataria, sufrageria si salonul. La etajul doi sint situate trei dormitoare cu camera de baie spatioasa.»»»

Vila cu planificare confortabila e prevazuta pentru o familie din 3 – 5 membri.  Fatada de baza si partea frontala sint decorate cu coloane. Exista garaj prevazut pentru un singur automobil. Cele doua etaje sint unite printr-o scara situate in partea dreapta. La primul etaj sint situate bucataria, sufrageria, salonul si biroul precum si incaperile auxiliare. La etajul doi se gasesc trei dormitoare si doua bai. Sala de jocuri poate fi reamenajata in caz de necessitate in dormitor pentru oaspeti. Lipsa subsolului permite constructia acestei vile pe terenuri cu nivel ridicat a apelor subterane.  »»»

Vila in doua etaje cu acoperisul in panta, e proiectata pentru o familie din 3 - 5 membri. Cladirea este proiectata pe un fundament cu adincime mica cu inaltimea soclului de 0,365 m garnisit cu piatra naturala. Plastica fatadei este imbogatita prin utilizarea citorva culori a caramizilor pentru fatade, centurilor tencuite si pervazurilor. Geamurile sint sticluite marunt precum si bovindoul.Acoperisurile sint inalte fiind utilizate frontoane si versanti.

Vila in doua niveluri este proiect pentru traiul permanent al unei familii formate din 3 - 5 membri. Caracteristica de baza deosebita a fatadelor o constituie garnisirea anumitor spatii ale fatadei cu lemn ce reda exteriorului un aspect deosebit. Planificarea vilei este bine gindita, constructia casei e prevazuta pe un teren nivelat cu nivelul apei subterane ridicat.