Proiectul acestei vile este executat conform metodelor de arhitectura moderna europeana. Casa este proiectata pentru traiul permanent al unei familii din 2 - 3 membri, sau chiar mai multi mebri, in cazul amenajarii spatiului mansardei in dormitoare. La primul etaj al casei este situat antreul, dormitoarele, salonul cu bovindou luminos

Constructia acestei vile va fi executata pe un teren cu relieful nivelat. Utilizarea eficienta a mansardei va mari spatiul locativ al casei, fiind posibila amenajarea a doua dormitoare, o baie spatioasa si un hol. La primul etaj este situat salonul cu semineu si bucataria. Zona de odihna e constituita din doua dormitoare. Zona menajera e constituita din baie, grup sanitar si cazangerie.

O vila de marime medie in care exista tot pentru un trai confortabil: salonul cu semineu ce are iesire la terasa, bucataria cu sufrageria, holul si doua dormitoare. Vila este prevazuta pentru traiul unei familii din 2 - 3 membri, fiind un proiect compact si comod.

O vila construita in stil modern prevazuta pentru traiul unei familii din 2 - 4 membri. Fatada principala se formeaza in planul inaintarii pridvorului acoperit cu o arcada care se sustine pe coloane incorporate. Casa trebuie construita pe un teritoriu cu relieful nivelat. Lipsa subsolului permite constructia acestei case chiar pe un teritoriu cu nivelul apelor subterane ridicate. Toate incaperile de baza sint situate la etajul intii. De asemenea exista o mansarda spatioasa care poate fi amenajata atit pentru birou cit si dormitor pentru oaspeti.

Vila construita in stil European este prevazuta pentru o familie din 4 - 5 membri. Pe fatada principala se evidentiaza doua constructii exterioare cu frontoane unde sint situate garajul si salonul cu semineu. Exteriorul este remarcabil prin acoperis precum si marcarea fiecarui colt cu pilastri intensifica sustinerea acoperisului. La primul etaj este situat holul din care e posibil de patruns si in alte camere si scara care duce la al doilea etaj.

Vila respectiva este proiectata pentru o familie cu 3 - 5 membri. Proiectarea interioara este functionala si are pozitie centrala. Dupa vestiar intram intr-un hol spatios cu scara centrala iar de acolo in salon. La etajul doi sint situate trei dormitoare spatioase fiecare dintre ele avind balcon cu imprejmuire ajurata. Casa are o priveliste minunata din toate partile lipsa subsolului permite constructia acestei vile pe un teren cu nivelul ridicat a apei subterane.

Vila este proiectata pentru o famile cu 3 - 5 membri sau chiar mai multi in cazul amenajarii biroului in dormitor. La primul etaj este situat holul din care se poate patrunde in celelalte camere si sufrageria situata in bovindou. Exista un garaj pentru un singur automobil din care este intrare in vila. Salonul are iesire la terasa spatioasa. La etajul doi sint situate doua dormitoare si vestiarul precum si baia.

Vila este proiectata pentru o familie cu 4 - 7 membri. Exista garaj pentru un singur automobil. La primul etaj sint situate salonul, sufrageria si bucataria, domitorul spatios cu baia si vestiarul. La etajul doi sint situate trei dormitoare, unul dintre care are baie spatioasa si vestiarul precum si iesire la balcon. Zona de relaxare e construita din sauna, dusul si blocul sanitar.

Planificarea acestei vile va conferi un trai confortabil proprietarilor. Fatada principala si opusa sint decorate cu coloane si frontoane in care sint incadrate geamurile etajului intii si doi . Pe fatada din dreapta este remarcabil bovindoul cu sandrama in interiorul caruia este situat scara ce duce la etajul doi. La etajul doi sint situate dormitoarele, holul, sala de joc si blocul sanitar. Lipsa subsolului permite constructia vilei pe terenuri cu nivelul ridicat a apei subterane.